Το εστιατόριο Casa del Toro , το ‘’ Σπίτι του Ταύρου ‘’ πρωτολειτούργησε ανήμερα των Χριστουγέννων του χρόνου 2012..σε πείσμα των καιρών και σε μια ιδιαίτερα εξαιρετική δύσκολη χρονική περίοδο για την οικονομία της χώρας πιστέψαμε, τολμήσαμς και επενδύσαμε στην Ελλάδα σε μια προσπάθεια συμβολής στην ακριβοθώρητη ανάπτυξη και τη δημιουργία θέσεων εργασίας για τα παιδιά μας.


Η φιλοσοφία μας βασίζεται στη βαθιά γνώση του κρέατος και των μοναδικών steaks που προσφέρονται ψημένα ανάλογα με την επιθυμία του επισκέπτη, για την απόλαυσή τους σε έναν χώρο συγκρατημένης πολυτέλειας και δημιουργίας ευχάριστης για την αναψυχή του ατμόσφαιρας.


 
Η σταθερή ποιότητα των πρώτων υλών, η σωστή διαχείριση των τροφίμων, η μετά αυστηρότητας τήρηση των κανόνων της υγιεινής, η συνεχής και άρτια εκπαίδευση του προσωπικού μας, ο αλληλοσεβασμός και η άριστη με αυτό συνεργασία καθώς και η σχολαστική σημασία στην λεπτομέρεια συνθέτουν το αξίωμα λειτουργίας του CASA DEL TORO που φιλοδοξεί αδιαπραγμάτευτα να καταλάβει μια διαχρονική και περίβλεπτη θέση στο χώρο των καλών Steak House της χώρας μας.


Ο ΧΩΡΟΣ ΚΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ

Μια μονοκατοικία του 1955 στο Χαλάνδρι, ένας χώρος με μακρά ιστορία. Το ισόγειο της Λεωφ. Πεντέλης 41 φιλοξένησε οικογένειες, παιδικό σταθμό και τα τελευταία χρόνια έγινε χώρος εστίασης. Το Μάρτιο του 2012 που πρωτοεπισκεφθήκαμε το χώρο το κτιριακό συγκρότημα ήδη εγκαταλελειμμένο για 3 περίπου χρόνια είχε σοβαρά προβλήματα λειτουργικότητας και ο ιδιοκτήτης του αναζητούσε εργολάβο για κατεδάφιση και ανέγερση πολυκατοικίας με το σύστημα της αντιπαροχής. Η άλλοτε αρχοντική μονοκατοικία είχε αφεθεί στη φθορά του χρόνου. Μέσα σε 3,5 μήνες η ανακαίνιση ήταν ριζική. Τα πάντα άλλαξαν εκτός από τους πέτρινους τοίχους που και αυτοί είχαν καλυφθεί με τσιμεντοσοβά και τη βαριά επιβλητική πόρτα του παλιού αρχοντικού η οποία σήμερα μετά την πρέπουσα φροντίδα μας διακοσμεί τη βεράντα του εστιατορίου. Εσωτερικά, το παλιό σαλόνι της οικίας ενοποιήθηκε με τα δωμάτια και την κουζίνα ,ο χώρος της σημερινής κεντρικής σάλας του εστιατορίου, την οποία συμπληρώνει ο χώρος του αιθρίου, ένα δωμάτιο (εξώστης) με τζάμια που επιτρέπουν στο μάτι να πλανάται και το νου να ταξιδεύει στη διπλανή καταπράσινη ρεματιά της περιοχής με το ποτάμι-τη γνωστή και ως « ρεματιά του Χαλανδρίου», καθώς επίσης και στον ευρύχωρο και καταπράσινο κήπο του εστιατορίου. Επειδή όμως τα πολλά λόγια είναι φτώχεια και επειδή μία εικόνα είναι χίλιες λέξεις μπορείτε με ένα κλικ εδώ να δείτε το χθες και το σήμερα που φτιάξαμε με μαστοριά και μεράκι για την αναψυχή σας.

Με εκτίμηση,
Παναγιώτης και Φιλένα Μπρέκη