FOOD MENU

Η κουζίνα του  εστιατορίου αποτελεί εγγύηση για την απόλυτη επιτυχία  της παρασκευής όλων των ειδών του πλούσιου menu του, ενώ η ποικιλία των γεύσεων από την ελληνική και διεθνή κουζίνα   και τα εδώ παρασκευαζόμενα γλυκά μας  όχι μόνο ικανοποιούν αλλά και ξεπερνούν την επιθυμία και του πιο ευερέθιστου γευσιγνώστη ουρανίσκου  και  υπόσχονται να  σας ταξιδέψουν στην όαση των γευστικών απολαύσεων με τη συνοδεία draft μπύρας, ετικετών κρασιών της αρεσκείας σας ή ακόμη και του εκλεκτού λευκού ή κόκκινου εγχώριου house Wine  που  προτείνουμε να δοκιμάσετε.


Από τα steakς  μπορείτε να επιλέξετε το Rib Eye- το μάτι της σπαλομπριζόλας χωρίς κόκκαλο,  Νew York (N.Y ) κόντρα μπριζόλα  χωρίς κόκαλο, ελληνική σπαλομπριζόλα με κόκαλο, την τρυφερή και νόστιμη Tagliatta   και το καμάρι του εστιατορίου, το Baby Beef, από τα μεγαλύτερα κομμάτια κρέατος χωρίς κόκκαλο, κομμένο με τον παραδοσιακό  Λατινοαμερικάνικο τρόπο, το οποίο προτείνεται για 2-3 άτομα. Τεμαχίζεται μπροστά σας και μπορεί να ψηθεί περισσότερο σύμφωνα με την επιθυμία σας σε  δίσκο από μαντέμι που το έχουμε θερμάνει στους 300 βαθμούς πάνω στο οποίο και σερβίρεται. Το κομμάτι αυτό είναι ιδιαίτερα γευστικό, ζουμερό και πολύ μαλακό και το ψήσιμό του προτείνεται το medium για να κρατάει το ζουμί του και να αναδύει στο maximum την οσμή και τη γεύση του.  


 Τα κρέατα είναι νωπά εξαιρετικής ποιότητας  και κυριαρχεί το περίφημο Black Angus, ένα  ασυναγώνιστης και αξεπέραστης ποιότητας Σκωτσέζικο είδος βοδινό που εγκλιματίστηκε και διαδόθηκε στις νέες  επίλεκτες  κτηνοτροφικές περιοχές του πλανήτη, χωρίς ορμόνες και αντιβιοτικά, λιγότερη χοληστερόλη και κατά πολύ λιγότερο βλαπτικό λίπος γι΄αυτό χαρακτηρίζεται και ως ο πρωταγωνιστής της πιο υγιεινής θρεπτικής διατροφής.

Στο κρέας φυσικά υπάρχουν και άλλες προτάσεις εξίσου ζηλευτές όπως το Osso buco (κότσι από μοσχαράκι γάλακτος), τα χοιρινά φιλετάκια (ψαρονέφρι) και μπριζολάκια λαιμού, αλλά και το νόστμο και χορταστικό Casa burger,  τα ζουμερά μπιφτέκια και το ψημένο στη σχάρα ξεκοκαλισμένο κοτόπουλο.


Στον κατάλογο υπάρχουν επίσης προτάσεις από θαλασσινά και ζυμαρικά γι΄αυτούς που δεν επιλέγουν το κρέας αλλά όμως θέλουν να  συνοδεύσουν και να μην χαλάσουν την έξοδο στους meat lovers φίλους της παρέας τους. Ενδεικτικά αναφέρουμε τις ψητές γαρίδες, τον φρέσκο σολωμό με σάλτσα από φρούτα του πάθους και ψητά λαχανικά ,το ριζότο με γαρίδες και τα ζυμαρικά με λευκή σάλτσα κοτόπουλο ή κόκκινη με γαρίδες.


Στο  Casa del Toro  οι σαλάτες μας είναι χάρμα οφθαλμών και γεύσεων από τον σαγηνευτικό -γευστικότατο συνδυασμό και το μπλέξιμο των διαφόρων δροσερών λαχανικών και  εξωτικών φρούτων όπως λίτσι, μάνγκο και ανανά. Αξιοσημείωτες η De La Cruz , η Passion Doble, και ασφαλώς η Casa del Toro  με φέτες από προσούτο, σπανάκι, ρόκα, μανιτάρια, παρμεζάνα, ρόδι και σως από ρόδι.


Διευρυμένη αρκετά και η λίστα με τα ορεκτικά, με πολυεθνικές επιρροές ώστε να καλύπτονται όλα τα γούστα. Ενδεικτικά αναφέρονται εδώ τα Spring Toro- ρολλά φέτας με λιαστή ντομάτα, μέλι και σουσάμι, τα Bello Creco – Μανιτάρια Πορτομπέλλο γεμιστά,  το  Andalusia veal leaver-συκώτι μοσχαρίσιο σωτέ, το Caipira Sausage-λουκάνικο σοταρισμένο με κρεμμύδια σβησμένο με cashaca και το δυνατό χαρτί των ορεκτικών την Picanhia Br. που με το εξαιρετικά νόστιμο και χωρίς υποψία σκληράδας κρέας της, το απαραίτητο ενδομυϊκό λίπος, τον τρόπο του ψησίματος και το Βραζιλιάνικο σερβίρισμα δίνει κορύφωση στη γεύση .


Πλούσια η ποικιλία και στα επιδόρπιά μας που παρασκευάζονται χειροποίητα κατά τον πλέον ιδανικό τρόπο.